czy posiadanie wirtualnej rodziny ma sens jezeli na tv wyskakuje mi ze urządzenie nie znajduje sie w gospodarstwie domowym? wystarczy jednorazowo kliknac, ze "jestem poza domem" i to wystarczy? bo widze ze co jakid czas ktoś pyta o e-rodzine. Jak to omijacie? #disneyrodzina #disneyplus #disneyrodzina #disneyrodzinka #disney+
@solutio7 Opcja Jestem poza domem lub Aktualizuj gospodarstwo domowe jest limitowana. Po pewnym czasie Twoje urządzenie się zablokuje i tylko support D+ będzie je w stanie odblokować ale to też do czasu.
Ogólnie D+ weryfikuje zgodność gospodarstwa domowego tylko na urządzeniach stacjonarnych czyli tam gdzie ludziom zależy na jakości 4K. Pozostałych urządzeń tzw przenośnych nie weryfikuje więc opłacalność jest ale nie w planie premium.
#disneyrodzina #disneyplus #disneyrodzina #disneyrodzinka #disney+
@solutio7: ja tam jestem w tych sprawach konserwatywny i mam babe fizyczną, bo taką cyfrową to nie wiem, jak to chędożyć się nie da i wogóle.
Ogólnie D+ weryfikuje zgodność gospodarstwa domowego tylko na urządzeniach stacjonarnych czyli tam gdzie ludziom zależy na jakości 4K. Pozostałych urządzeń tzw przenośnych nie weryfikuje więc opłacalność jest ale nie w planie premium.