Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +527

Tarec +225
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
Planuję majóweczkę, ale zastanawiam się czy 700 dziennie to nie zbyt dużo. Do tej pory robiłem max 400 na strzała i zero dyskomfortu i jakiegoś większego zmęcznia.
Prawy nadgarstek bolał (tu może byłoby lepiej gdyby nie to, że jeżdżę sportem), uszy od zatyczek bolały. Gdyby nie pogoda taka sobie to robiłbym dzień przerwy (pogoda była spoko do jazdy, słaba by siedzieć
Na autostradzie w linii prostej w zależności od wytrzymałości tyłka.
@11mariom @Mododzyglizda @ArmandoFelonso @mlekoag @na_piechote @dfg1 @wiktorbo Dzięki za podzielenie się doświadczeniami. Wychodzi na to, że założenie 500km/dzień lub 60km/h średnia to takie rozsądne maksimum, żeby na spokojnie zrobić trasę, zjeść obiad i kilka POI zwiedzić
@wiktorbo: też zrobiłem 500+ po górskich drogach po Polsce - to to nawet leciało, bo nudy nie było :D chociaż fizycznie męczące po krętych drogach