Wpis z mikrobloga

@modzelem: Jaskiniowiec, Kajetan Wilczyński "Adventurer", Partyzanci Lubelszczyzny, Chris Ferrari (najaktywniejszy), Red Boar Outdoor, Biwakowy, Przemyslav, Bushkitchen, Bushcraft Jack
  • Odpowiedz
@modzelem: Wiesz, mam takie wrażenie, oglądając duże kanały, że pomysły się trochę skończyły jakby to wszystko było już trochę naciągane. Mam na myśli tu jeden kanał, gdzie zaczynało się survivalowo, buszkraftowo, potem biwakowo teraz rowerowo, Trochę tu, trochę tam, wszystko szybko, żeby był materiał. I w zasadzie wszystkie takie duże kanały, tak ciągną na tym jednym koniu.
I nie mówię, że to się źle ogląda – bo okej, jest ładnie,
  • Odpowiedz
@42315: święte słowa, do tego wieksze, a nawet i średnie kanały o tej tematyce są notorycznie sponsorowane przez producentów chińskiego badziewia. Materiały w stylu "kup nóż Gunanojin junk 15GTX to jedyny sposób by przetrwać w lesie itd ;) "tylko z namiotem Babaexpresso 815 MTB Super" przeżyjesz nuklearną zagładę nastawiają mnie dość sceptycznie do takich "ekspertów"
  • Odpowiedz
  • 1
Dlatego od siebie nie polecam żadnych dużych kanałów.

@42315: duży kanał to dużo filmów, a chciałem czegoś posłuchać w pracy. Na niektórych dużych faktycznie parę tematów się powtarza.

@tormentorer ja sponsorowanych staram się nie oglądać, ale mało jest takich.
  • Odpowiedz