Wpis z mikrobloga

@jamajskikanion: To jest problem już teraz. Okazuje się, że nawet jak do danych treningowych wpadną teksty wygenerowane przez AI ale zweryfikowane przez człowieka, to te teksty już zaczynają robić problemy. Dlatego na wielu stronach które sprzedają dane, np. na StackOverflow wprowadzono zakaz używania AI nawet do poprawy gramatyki choć oficjalnie mówią, że niby chodzi im o jakość odpowiedzi.

Dlatego też OpenAI i inne formy mocno cisną na dodanie jakiś fingerprintów
  • Odpowiedz
@mam_spanko: jedna z uznawanych za najpiękniejsze kobiety, ta od Barbie, nie pamietam nazwiska xD
Tez miala jakies wywiady w ktorych mowilia jak duzo ma kompleksow bo co chwile ja obrazaja w necie

Sa na tapetach tysięcy mord, które oceniają i komentują każdy ich gorszy wizualnie dzień

Dziwicie się jak
Wrrronika - @mam_spanko: jedna z uznawanych za najpiękniejsze kobiety, ta od Barbie, ...

źródło: 1000023550

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wrrronika tak, dziwimy się, a ty się nie zesraj, siłom nikt im tego botoksu nie wstrzykuje, jest masa normalnych i naturalnych artystów, aktorów itd starzeć się można też z klasą
  • Odpowiedz
@r333m4k444: nie jesteś w stanie pojąć umysłem innej perspektywy, która nie dotyczyłaby Twojego najbliższego otoczenia i przeżytych doświadczeń.

Za argument "nie zesraj się" i napisanie "siłom" -20 do wstępnego respektu przy dyskutowaniu
  • Odpowiedz