Wpis z mikrobloga

@LamajHarma: obecnie jest taka ilość gier do ogrania że kupowanie czegokolwiek na premierę w pełnej cenie jest bez sensu. Już pomijam to że teraz te gry są wypuszczane w wersjach beta i planem na załatanie w przeciągu pół roku albo wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TimeIsImportantAndIamAClock: niektórzy już się pochwalili kupnem na wykopie xD Gra jeszccze nie odblokowana, nawet nie ma jeszcze żadnego gameplayu, który w przypadku takiej nagłej premiery NALEŻY przed zakupem obejrzeć nawet stricte po to, żeby ocenić stan techniczny tego.
Ale nie, barany zobaczyły podkoloryzowany pół gameplay pół zwiastun, przerywany gadką czarodzieja Todda, i polecieli kupić. It's just works, i wydały pewnie jeszcze w wersji deluxe 299zł za dodatkową zbroje dla konia
  • Odpowiedz
@LamajHarma: Myślałem, że trylogia GTA za prawie 3 stówy bardzo wyklarowała świadomość problemu z branżą i graczami ogólnie, ale jak widać myliłem się. Zgaduje że ci sami co to kupią i ograją za moment będą piszczeć, że nie ma w co grać bo wychodzą tylko same remastery remasterów? Ja bym tam dał 500, też by kupili...
  • Odpowiedz
@LamajHarma przynajmniej tyle że w Polsce, w przeciwieństwie do USA, nie ścigają ludzi za piracenie gier przez torrent. Nawet nie potrzeba VPN. Choćby oblivion kosztował te 70zł mniej, to i tak polak zapłaci w cholerę więcej za to niż amerykanin, przez różnicę w wynagrodzeniach.
Ja kupuję tylko gry które naprawdę bardzo mi się spodobają i trafią się na dobrej promocji. Resztę piratuje bez żalu.
  • Odpowiedz