Aktywne Wpisy

Cicholot +81

masternodeBTC +268
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
#wroclaw #jedzenie71
źródło: temp_file7174594999781109125
Pobierzźródło: 1000008193
Pobierz@Wachatron Dej reckę, jesteś chyba pierwszym wykopkiem.
@Viking- Też tak myślę. Maks druga połowa maja. @MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno Tak mówią, jeszcze nie próbowałem.
Miałem akurat dużo wolnego czasu to czekałem. Zdecydowanie najlepszy we Wro, no ale nie żeby stać godzinę xD byłem w poniedziałek (w zeszłym tygodniu) o 12:40. 13:53 zamówiony. Odbiór o 14:23
co to za go*no?? czyżby ksieciunio tam był?└[⚆ᴥ⚆]┘
kebab dobry, ale nie warto stać dłużej niż 15minut