Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +14
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.

źródło: IG
Pobierz
vieveble +20
W-----a mnie nie wierność. Nie ważne czy ze strony niebieskiego czy różowego. Jest to spowodowane tym ze moja pierwsza poważna (tak to traktowałem) dziewczyna dała sie zerżnąć mojemu przyjacielowi u niego na domówce na którą ją zabrałem. Ja bylem wtedy nią zafascynowany a ona sie puściła w garażu na u------m stole roboczym. Do tej pory mi sie to w głowie nie mieści. Ale wiecie czego najbardziej mi jest żal? Ze po tej
#windows #komunikatory #teams #windows8 #skype #komputery
Teamsy to absolutne g---o, z tym są wieczne problemy.
A czemu nie whatsapp?
https://www.howtogeek.com/how-to-make-ubuntu-look-like-windows-11/
Moja starej daty matka korzysta z takiego rozwiązania od 2 lat i nawet różnicy nie zauważyła, a sam laptop działa lepiej.
@Turkotka: No musisz miec na telefonie. Odpalasz na kompie, telefonem skanujesz kod QR i Ci robi kopie tego co masz na telefonie.
Nawet jest wersja ze nie musisz klienta instalowac tylko dziala z przegladarki (mniej wygodne ale jestem zmuszony korzystac z przegladarkowej na sluzbowym lapku bo nas wrzucili do domeny i nie da sie juz niczego po swojemu zrobic :P)
źródło: IMG_4484
Pobierz@humantezczlowiek: @Turkotka Discord też jest przez przeglądarkę afaik.
Tylko właśnie musi być klient zainstalowany który będzie czekał na połączenia przychodzące.
Nie sprawdzalem jeszcze jak to dziala jak telefon jest wylaczony (bo raczej nie dopuszczam do rozladowania baterii :P)