Wpis z mikrobloga

#gdansk #feels #wspomnienia
Przy okazji przyjazdu do rodziców, wszedłem ostatni raz na kładkę, póki jeszcze stoi. Podobno mają rozbierać. Niewiadomo ile jeszcze mama pożyje w tym stanie, a ojciec też już nie najlepiej. Pewnie to jedna z moich ostatnich wizyt w Gdańsku, jak już nie będzie rodziców to raczej nigdy już tu nie przyjadę. Ogólnie sobie pojeździłem hulajnogą po miejscach z dzieciństwa powspominać sobie te lata beztroski i czasy kiedy jeszcze rodzina była jednością, a nie porozbijanymi jednostkami.
Wrzucam w komentarzu kilka zdjęć, może ktoś z Was też tam kiedyś był i też pamięta.
spawngdapl - #gdansk #feels #wspomnienia
Przy okazji przyjazdu do rodziców, wszedłem ...

źródło: 1000000540

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spawngdapl: Uwielbiam Gdańsk, jak i całe Trójmiasto. Ta kładka jest dla mnie swoistym pomnikiem nieudolności władz miasta. Nie jestem z Trójmiasta, ale od lat ciągnie mnie zawodowo na stocznie i chyba to w przyszłym roku zrealizuję. Fajnie, że w końcu ją przebudują.
  • Odpowiedz
  • 0
@spawngdapl: Dzisiaj to. Kiedyś ETC, a jeszcze wcześniej stary hangar i pustostany po których się ganialiśmy z kumplami. Obok był mały zbiornik wodny na którym próbowaliśmy zrobić tratwy z palet i wszystkiego co się znalazło. Dziś pewnie zbiornik ten wydawałby się kałużą, lecz wtedy był dla mnie ogromny.
spawngdapl - @spawngdapl: Dzisiaj to. Kiedyś ETC, a jeszcze wcześniej stary hangar i ...

źródło: 1000000529

Pobierz
  • Odpowiedz
@spawngdapl:

Pewnie to jedna z moich ostatnich wizyt w Gdańsku, jak już nie będzie rodziców to raczej nigdy już tu nie przyjadę.

Jakoś smutno mi się zrobiło czytając to ;/ Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich rodziców
  • Odpowiedz