Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +42
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +706

Przy okazji przyjazdu do rodziców, wszedłem ostatni raz na kładkę, póki jeszcze stoi. Podobno mają rozbierać. Niewiadomo ile jeszcze mama pożyje w tym stanie, a ojciec też już nie najlepiej. Pewnie to jedna z moich ostatnich wizyt w Gdańsku, jak już nie będzie rodziców to raczej nigdy już tu nie przyjadę. Ogólnie sobie pojeździłem hulajnogą po miejscach z dzieciństwa powspominać sobie te lata beztroski i czasy kiedy jeszcze rodzina była jednością, a nie porozbijanymi jednostkami.
Wrzucam w komentarzu kilka zdjęć, może ktoś z Was też tam kiedyś był i też pamięta.
źródło: 1000000540
PobierzLatało się po nocy tam za dzieciaka. Trochę strasznie, trochę klimatycznie, ale w grupie kolegów zawsze było fajnie.
źródło: 1000000547
Pobierzźródło: 1000000533
Pobierzźródło: 1000000526
Pobierzźródło: 1000000529
Pobierzźródło: 1000000543
Pobierzźródło: 1000000561
PobierzJakoś smutno mi się zrobiło czytając to ;/ Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich rodziców
Dla jednych to początek dla innych koniec - zwariowane to całe życie