Aktywne Wpisy

Anonek463 +105
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#papiez #cenzopapa #franciszek #duda
@kutmen2: Oczywiście, że przyklepie bo Duda próbuje wsadzić koalicje na b---ę ale to nie zmienia faktu, że przezydent świeckiego kraju próbuje zrobić żarobę bo człowieku który nie jest polakiem, nic dla polski nie zrobił i nie potrafił wskazać kto zaatakował kogo w konflikcie zbrojnym przy
@SpaceCat: dawaj cytat i kontekst.
Nie podasz bo się posypie narracja.
@SpaceCat: Kiedy tak zwyzywał?
@kutmen2: Boże jacy wy jesteście infantylni, ciągłe prawackie fanaberie o seksie analnym. Może jakieś sensowne argumenty dla odmiany?
"Szczekanie NATO pod drzwiami Rosji skłoniło Putina do wywołania wojny. "
Zupełnie niezależnie od opinii co do żałoby czy nawet stosunku do samego Franciszka.