Wpis z mikrobloga

@Wielka-Polska-Betonowa: ta żałoba nie ma żadnego związku z rzeczywistym "bulem" to tylko podrzucanie kukułczego jaja Tuskowi przez Dudusia, żeby wyszło, że mamy "premiera antychrysta" a "czaskowski to by tylko po lpg płakał".
  • Odpowiedz
@cielak44: Mnie zawalenie się hali w Katowicach jednak mocno dotknęło mimo, że nikogo z bliskich tam nie było i to inne województwo ale uważam tamtą żałobę za zasadną. To tylko moje odczucia, wiadomo.
  • Odpowiedz
  • 0
ale uważam tamtą żałobę za zasadną. To tylko moje odczucia, wiadomo.

@Czaczkes Nie ma zasadnych załób narodowych. Ustawą nikogo do smutku nie zmusisz, a ludzie mają prawo robić co chcą i nie przeżywać tragedii. Ustalanie załób narodowych to szopka pod publiczkę. Kto będzie chciał daną kwestię uczcić to uczci, a kto nie będzie chciał to nie.
  • Odpowiedz
@BenAli: Zgoda. Jednak taka otoczka wyciszenia bardzo pomaga. Jest w tym coś podnioslego - patetycznego może nawet. Mówię głównie o mediach. Telewizji np. gdzie nie ma reklam o radio, które gra trochę inaczej itd. Owszem, jest to ingerencja w życie zwłaszcza jeśli idzie o imprezy no ale przecież nikt Ci nie broni się bawić. Trzeba tylko zreflektować nieco swoje plany. Zamiast na mecz, koncert czy bieg masowy można wybrać się
  • Odpowiedz