Aktywne Wpisy

remlezar +410
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feminizm #rownouprawnienie #rower #p0lka
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000005645
Pobierz
M0ke 0
Mam link ale nawet nie ogladam #ksw
źródło: xd
Pobierz@Prawdziwy_Oponiarz: To, ale nieironicznie.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@zonecom: na pewno krodł, a uni nie krodno, a tyć by chcieli tak żyć jak ten prywaciarz janusz wyzyskiwacz co na ich garbie jedzie, a nie mogo, bo ich łokrado (jak?), a oni biedne żuczki tyć by chcieły żyć godnie!
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
@Hadolf_Itler: alternatywa już była i jakoś ludzie nie chcieli "po maluchu & polonezie" tylko sprzedawali je na potęgę, byle tylko dostać wypierdzianego golfa lub passata z tego kapitalistycznego zachodu xD
Tak nieładnie o swoich dziadkach?
Co masz na myśli przez dorobienie się? Jak właściwego kapitalistę a nie urojeńca z groszami (w skali gospodarki) typu 20k to dorabia się on na pobieraniu zysku z pracy innych. A swoją korporację tworzył za pieniądze czy to z przekrętów czy kolonizacji (dziedzicząc po dziadku kolonizatorze). Jakby dać losowej osobie kapitał właściwy jak i
@zonecom: dorobił się na pracy tej hołoty przecież xD
No ewentualnie unika opodatkowania na jakimś niezgodnym z prawem b2b przy stosunku pracy xD
@zonecom: dokladnie, niech wielki pan janusz co sie dorobil (kradl z zakladu) placi mniej, a ta holota niech placi wiecej od niego, mimo ze przysluguje im to samo traktowanie!
mam taki pomysl - im mniej ktos zarabia, niech placi wiecej w podatkach np jak zarabiasz minimalna to za kare oddawaj 90% pensji, a pan janusz niech ma
źródło: b3b27a12ada43f4fd48f0a075587258f53f5e68a2b8705b423aa2dc0f70b455e
Pobierz@TheKirghizLight A jeżeli masz na myśli kapitalistę bez kapitału to zacznijmy od tego, że nigdy ale to przenigdy bogaty nie będziesz.
A skąd ty to wiesz dzieciaku?. Mam sporo kolegów co się ładnie dorobili od zera, sam też nie narzekam. Tylko Ty takich ludzi nie poznasz bo niby jak?
@zonecom: Fajnie, ale mówimy o kapitalistach a nie urojeniach kapitalistów bez kapitału. A przypominam, że z perspektywy kapitalisty prawdziwego to np. lekarz specjalista z tytułem profesorem to dalej ktoś na poziomie bezdomnego.
A gdybyś zarabiał 100 000 USD dziennie od narodzin Chrystusa