Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szukam sposobu i informacji od ludzi, którzy mają pojęcie lub coś podpowiedzą.
Otrzymałem po długiej batalii spadek po rodziach, duży spadek w postaci gotówki. Nie mam pojęcia jak ją zainwestować, w co wrzucić tak aby zaraz te pieniądze nie zniknęły z konta. Mój dobry kolega, który jako jedyny wie że mam kasę radzi abym rzucił pracę. Nie chcę tego robić bo nie mam co robić w wolnym czasie a boje się że zaraz porwie mnie wir zakupowy. Jedyne co sobie kupiłem to nowy telefon jak na razie. Z bank dzownią do mnie z ofertą VIPowską ale wszystko odrzucam, nie za bardzo ufam nieznajomym co mają super piękne oferty. Krypto nie ruszam, myślę o zakupie 2-3 mieszkań gdzieś w centrum Warszawy i pod wynajem. Martwi mnie tylko ta cała otoczka papierkologiczna czy dam sobię z tym radę. mam dopiero 23 lata i już mam takie "problemy". Rodzeństwa nie mam, zostałem praktycznie sam z wujkami i ciotkami co nagle zaczęli się do mnie odzywać i doradzać. Nie chcę z nikim kontaktu ja razie. Proszę o pomoc.
#pomoc #inwestowanie #gielda #pieniadze

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Obligacje, część 4 letnie, część 6 letnie i 10 latki nawet żebyś nie został z niczym. Koniecznie też dla siebie jakieś gniazdko żeby nie wynajmować. Auto kup klasycznie za maks 10 wypłat swoich obecnych niezależnie ile masz na koncie.
Wyjedź najlepiej na kilka miesięcy pod pretekstem zwiedzania świata żeby napaleni pomagacze się oddalili.
  • Odpowiedz