✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam, poleci ktoś jakiegoś dobrego dermatologa w Krakowie na zapalenie łojotokowe skóry i wypadanie włosów? Ewentualnie sami coś możecie polecić na ŁZS, w sensie co wam pomaga
@mirko_anonim: jedyne co dziala to szampon Strieprox. Kup na Amazonie bo w PL nie ma. Kazdy dobry dermatolog Ci go poleci. Lagodzi objawy bo tej choroby nie wyleczysz. Uzywasz naprzemiennie z jakims szamponem lagodniejszym. Do tego Dermovate ale to juz od dermatologa
@DJRuraWydechowa ale samo wypadanie wlosow po lojotokowym jest odwracalne tylko trzeba poprawic kondycje skory. Ja lacze z Finapilem zeby opoznic androgenowe @mirko_anonim nie uzywam bo po tym niby najpierw duzo wypada a dopiero potem odrasta. Boje sie ze mi jednak nie odrosna
@mirko_anonim: dutasteryd ponoć zmniejsza produkcje łoju no i do tego nizoral. na daily jakiś delikatny szampon który nie będzie draznił skóry plus wiadomo dieta która nie będzie pogarszać twojego stanu
Witam, poleci ktoś jakiegoś dobrego dermatologa w Krakowie na zapalenie łojotokowe skóry i wypadanie włosów? Ewentualnie sami coś możecie polecić na ŁZS, w sensie co wam pomaga
#lysienie #zakola #krakow #niebieskiepaski #finasteryd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
https://www.ceneo.pl/12320684?srsltid=AfmBOoo-Hh7XJWQxfy2BrF_4fJ5NaNFGSE6tCNPEFNUvz7UVOVOSPxRa
@Pasterz30: I właśnie to mnie k------o dołuje :/
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim nie uzywam bo po tym niby najpierw duzo wypada a dopiero potem odrasta. Boje sie ze mi jednak nie odrosna
plus wiadomo dieta która nie będzie pogarszać twojego stanu