Wpis z mikrobloga

• 1245
@iontal Moja propozycja to nie wchodzić w żadne poważne relacje z żadnym facetem, pozostać silną i niezależną.
Ps. Za poradę należy się 300 zł.
  • Odpowiedz
  • 30
Ciekawe co ona kładzie na stół?

@Klotrimazol: Jak to co? "Nieziemskie" orgazmy (swoje oczywiście).

Ps. Za poradę należy się 300 zł.

@dzieju41: dobra porada, rachunek proszę przesłać "nobody'emy", bo taka kwota to nic w porównaniu z możliwymi konsekwencjami wyboru pani p0lki.
  • Odpowiedz
  • 71
@typowyWykopekMizogin: ale z drugiej strony trochę rozumiem p0lczysko. Ponad 30 lat żyła w bańce (pewnie ładna jest skubana), otaczana przez czado-bedbojów na motocyklach czy tam w kabrioletach, aż tu nagle zaczyna zauważać słabnące zainteresowanie swoją osobą. Bo jakoś czady (niezależnie od wieku) jednak wybierają przedział 18-28, siłą rozpędu zadowalają się co lepszymy ochłapami z przedziału 29-34, a później koniec. Zegar tyka, żaden nie został na stałe (to słynne "doświadczenie") i
  • Odpowiedz
wymarzoną rodzinę

@iontal: nie widzialem p0lki, ktora by marzyla o rodzinie. Poza tym ten egoizm i szambo u p0lek juz tak wybija ze sie rzygac chce jak sie patrzy na to. Obwinianie swiata za swoje wybory. Dlatego pewnie glosuja na lewice, ktora rowniez obwinia spoleczenstwo za wybory jednostki. Ogólnie rak umyslowy trawi nasz narod.
  • Odpowiedz
@iontal: a ja tam jej współczuje, też bym chciał mieć wierną żonę i jednocześnie wyuzdane k------o, człowiek ma sprzeczne pragnienia i to jest prawdziwa tragedia. Jedyne czym się różnimy to to że ona sobie może wybrać a za mnie życie podjęło już decyzję, że nie dostanę nic xD
  • Odpowiedz
Kolejny wykopek prowadzi jakiś "eksperyment" a w komentarzach oczywiście pisk

@milionerro: zdziwiłbyś się, ile rozpierszczonych kobiet tak myśli. I to wcale nie głupich, bo coś tam osiągnęły w swoim życiu w korpo etc. To są właśnie te dziunie, co cały czas sobie biorą sobie tych samych badboyów w nadziei, że ten będzie inny. To samo jest w przypadku facetów, którzy biorą sobie szony i myślą, że się przy nich zmienią.
  • Odpowiedz