Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +166
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
HajlaBalajla +19
#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: kobietykobietom
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ps. Za poradę należy się 300 zł.
@Klotrimazol: Jak to co? "Nieziemskie" orgazmy (swoje oczywiście).
@dzieju41: dobra porada, rachunek proszę przesłać "nobody'emy", bo taka kwota to nic w porównaniu z możliwymi konsekwencjami wyboru pani p0lki.
@iontal: nie widzialem p0lki, ktora by marzyla o rodzinie. Poza tym ten egoizm i szambo u p0lek juz tak wybija ze sie rzygac chce jak sie patrzy na to. Obwinianie swiata za swoje wybory. Dlatego pewnie glosuja na lewice, ktora rowniez obwinia spoleczenstwo za wybory jednostki. Ogólnie rak umyslowy trawi nasz narod.
źródło: temp_file3636751969997683236
PobierzCiekawi mnie jakie są komentarze pod tym wpisem na fejsbuku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie stos wpisów od Grażynek i Karynek w stylu: "Tak moja droga, zasługujesz na to co najlepsze" XD
no coś ty, temu spokojnemu może po ślubie da i to też od święta
Dla witaminek ktoś spoza top 5% facetów to "nobody" XD
Brutalne, ale jak ktoś jest zaznajomiony z blackpillem, to zdaje sobie sprawę z takich rzeczy.
@milionerro: zdziwiłbyś się, ile rozpierszczonych kobiet tak myśli. I to wcale nie głupich, bo coś tam osiągnęły w swoim życiu w korpo etc. To są właśnie te dziunie, co cały czas sobie biorą sobie tych samych badboyów w nadziei, że ten będzie inny. To samo jest w przypadku facetów, którzy biorą sobie szony i myślą, że się przy nich zmienią.