Aktywne Wpisy

Ibiryd +455
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci

źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +33
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Od teraz polecając nie tylko Email Marketing, ale też CloudHosting, WordPressa, e Sklep i CloudMail, możesz zgarnąć gwarantowane vouchery na pobyt w hotelu Bachleda Kasprowy!
Gwarantowane nagrody, wyjątkowe vouchery co miesiąc, a na koniec główna wygrana – 7-dniowy urlop dla dwojga w Zakopanem! To może być Twój rok. Twój urlop. Twoje zwycięstwo!
Zabawa trwa – dołącz i graj o niezapomniany urlop!
https://www.nazwa.pl/blog/wiecej-szans-na-luksusowy-urlop-w-zakopanem
#nazwapl #hosting #cloud #cloudhosting #serwer #server #serwery #servers #www #stronawww #domena #domeny #webdev #konkurs #programpartnerski
źródło: Więcej szans na luksusowy urlop w Zakopanem!
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu