@PodniebnyMurzyn: wymyśliłem swój nick, chcialem zeby nikt takiego nie miał i żeby brzmiało mądrze i jakoś filozoficznie, może troche z greckiego jak Arystytoteles czy cos a teraz sprawdziłem znaczenie tego słowa Ksemidesdelos - „Człowiek z obcej wyspy”
@PodniebnyMurzyn kiedyś uwielbiałem gotowaną kukurydzę z masłem, ot co. Nick powstał na początku internetu, znany jestem w paru miejscach a raczej byłem ( ͡°ʖ̯͡°)
@PodniebnyMurzyn: bawię się w cosplay, w ramach wolontariatu m. in. przyjeżdżamy z koleżankami i kolegami z rożnych grup cosplayowych do szpitali żeby trochę rozweselić dzieciaki. Kiedyś jakaś madka skomentowała że "taki stary i się bawi w dziecinne przebieranki" i jakoś to poszło ( ͡°͜ʖ͡°)
@PodniebnyMurzyn: W dzień w którym tworzyłam tutaj konto byłam tuż po seansie filmu "Abwege" z 1928 roku i jeden z bohaterów nazywał się Walter Frank i pełnił urząd Regierungsrata. Kompletnie z pały nawiązałam do tej postaci bo akurat przyszła mi do głowy.
@PodniebnyMurzyn: kiedyś lubiłem imię Vincent (chyba przez Pulp Fiction i Vincenta Vegę) do tego stopnia, że używałem go jako swojego nicku w grach i na forach. Niestety jakość w 2010 konto na jednym z ważniejszych dla mnie for zostało mi skradzione, hakujący zmienił nick na Oskar a w międzyczasie odzyskiwania, zarejestrował się inny Vincent. Po odzyskaniu konta musiałem użyć innego nicku (wszak mój stary był już zajęty) więc skróciłem nick
@PodniebnyMurzyn: wymyśliłem swój nick, chcialem zeby nikt takiego nie miał i żeby brzmiało mądrze i jakoś filozoficznie, może troche z greckiego jak Arystytoteles czy cos a teraz sprawdziłem znaczenie tego słowa Ksemidesdelos - „Człowiek z obcej wyspy”
źródło: ksemidesdelos
Pobierz@PodniebnyMurzyn: mam dla ciebie złą wiadomość, google czasem oszukuje
1.Niebieski 2.Kartofel = 1.Mężczyzna 2.Polak
Niestety jakość w 2010 konto na jednym z ważniejszych dla mnie for zostało mi skradzione, hakujący zmienił nick na Oskar a w międzyczasie odzyskiwania, zarejestrował się inny Vincent. Po odzyskaniu konta musiałem użyć innego nicku (wszak mój stary był już zajęty) więc skróciłem nick