Muszę ograniczyć palenie albo wogóle przestać palić p-------y, bo mam wrażenie, że z każdym kolejnym spalonym papierosem czuję się coraz gorzej. Niby palę tylko od dwóch miesięcy i tylko od czasu do czasu na spierdotripach dla ciekawszej atmosfery, ale w sumie to jednak nie jest zbyt dobry pomysł #przegryw
@Outism0 papieroska też lubię zapłacić dla atmosferki Bożej. Fajnie wchodzi na spierdotripie, na odpoczywaniu, po przebudzeniu i po jedzeniu. 3 tygodnie nie paliłem teraz ale jadę do domu więc pewnie będę kopcil
@BlackenedBlue: No moje moje niskie oszczędności się mocno zmniejszają przez to. Muszę się ograniczać pod tym względem, żeby znowu nie być spłukany przez jakieś głupoty
@Outism0 z ciekawości, jaka była motywacja do rozpoczęcia palenia? Od zawsze nienawidzę smrodu fajek, pieką mnie od nich płuca i gardło, w gębie zostaje nieprzyjemny posmak. Wypaliłam dwie sztuki w życiu i nie potrafię dostrzec, co ludzi skłania do regularnego palenia
@kujukuju: Głównie dla tak zwanej atmosfery na spacerach słuchając przy tym melancholijnej muzyki. Na początku nawet to było przyjemne, ale im więcej palę to mam podobne objawy jak opisałaś i dodatkowo mam nudności
#przegryw