Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +152
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
HajlaBalajla +18
Pytanie, czemu miałbym kupić sedana jednak zamiast SUVa, kombi czy innego crossovera?
#motoryzacja #auta #suv #samochody
źródło: 71358334-sedan-sedan-samochod%C3%B3w-osobowych-hatchback%C3%B3w-crossover%C3%B3w-i-pojazd%C3%B3w-sportowo-u%C5%BCytkowych
Pobierz@KosmicznyBarszcz: areodynamika, a co za tym idzie spalanie też.
@pearl_jamik: bo lepiej jeździ i lepiej wygląda. Mniej pali. Nie wygląda jak auto dla starych bab z reumatyzmem.
Kombi wyginęły dawno przed sedanami więc to też nie jest opcja, ale wiadomo że te były najlepsze.
@assninja: a to zależy. Od połowy generacji Passat B8 w Europie jest dostępny tylko w wersji kombi. B9 tylko Kombi.
Litości XD
W tym przypadku nic się nie zmienia, nawet bym powiedział że częściej się pojawiają.
Bmw nie wyrabia przy zamówieniach na m5 turing ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file5459476222394261304
Pobierzźródło: temp_file1061155105953901456
PobierzKazdy normalny człowiek bierze kombi.
Hatchback kompaktowy, wygodny do miasta ale maly bagażnik
Sedan całkiem spory, długi bagażnik, oddzielony od wnętrza (hałas i zapach), ale tylna klapa go ogranicza. Lżejsze niż kombi
Liftback lub kombi to jedyny rozsądny wybór dla rodziny, bo foteliki, wózki zajmują dużo miejsca
Suva czy crossovera nie miałem, ale te które widziałem (takie średniej klasy) mialy małe bagażniki, zbliżone bardziej do hatchback.
- siedzi się wyżej
- wygodniej się wychodzi
Mam też 202 cm wzrostu, więc to po prostu wygodniejsze.
Ale fakt, praktyczności kombi nic nie zastąpi.
Oczywiście że nie, jak widzę RS w kombi to przeklinam dzień w którym brzuchate janusze sobie to wymyśliły, koncepcja kombi w ogóle nie pasuje do takiej stylistyki i przeznaczenia.