Aktywne Wpisy

balticporter +21
Ja pitolę.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.

annlupin +19
siem nocna pijecie co

źródło: annlupin20250607
Pobierz
Dramat. Zgodnie z radami niektórych odpuściłem w święta wielkanocne trzymanie kcal, makro, białko i kreatynę. Efekt? Dzisiaj spadki na 3/3 ćwiczeń (!), w lustrze chyba też mniejszy jestem, waga też słabo. Chce mi się płakać, jak szybko odbudować formę? Ile potrwa powrót? #silownia #dieta #mikrokoksy #mirkokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Słaby bait.
Za pół roku/8 miesięcy Boże Narodzenie i znowu psu w dupe cały progres.
ewentualnie można wejść na bombe
Czekam jeszcze na ekspertów twierdzących, że energię liczy się w dniach.
@mirko_anonim Jak d-------ś mocno w palnik to pewnie coś smalcu doszło, ale cześć z tego to woda. Stany zapalne, s---------a wrażliwość insulinowa (tak IO można złapać nawet po 1 dniu grubej nadwyżki) i tak to się kończy. Kilka dni na deficycie i nie będzie po tym
@mirko_anonim: jak robisz 3 ćwiczenia, to do jakiej formy Ty chcesz wracać? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie wolno odpuszczać szprycy.