Wpis z mikrobloga

@Poroniec: grafika tego nie zmieni gra jest średnia zadania poboczne od słabych do przeciętnych fabuła to kopiuj wklej
Na + i minus są poziomy i reset po każdym wbiciu poziomu
Tego grafika nie zmieni
Wszystkie bramy obliviona są nieciekawe przechodzenie jest takie same
  • Odpowiedz
@Poroniec: Może niech się wezmą za spyrdolonego Starfilda. Kaska się kończy, czas doić frajerów od nowa. Wcale się nie zdziwię jak cena będzie 250+ plnów xD
  • Odpowiedz
@trinty: Ja tam bym poczekał jednak na tą prezentację.
Bo z przecieków wynika, że przenoszą to na UE5 (badziewny silnik swoją drogą), a to może również oznaczać, że mechaniki zostaną napisane na nowo i zmienione.
Wątpię, by zostawili oryginalny, absolutnie obrzydliwy lvl scalling, no nie ma na to szans.
Tak samo system walki, był tragiczny, patrząc na mody społeczności do Skyrima, twórcy mają wiedzę czego oczekuje społeczność.

Na 99% Beztesta
  • Odpowiedz
@bary94pl: jak zrobią adaptację 1 do 1 to będzie wielki niewypał. Oblivion to fajna gra ale na 2006 rok.

Na 99% Beztesta bezpośrednio tego nie tworzy, tylko jakieś studio któremu zostało to zlecone, i tu upatruję jakiejś szansy dla tej gry.

Robił jakiś Virtuos ale pewnie Todd czuwał nad procesem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja tam jestem ciekaw co to będzie, obstawiam że Beztesta po latach
  • Odpowiedz
@trinty: prawda. Ta gra wymaga konkretnej przebudowy i szczerze mówiąc wierzę, że bardziej czemuś takiemu podoła team od Skybliviona złożony z fanów niż jakieś korpo-studio, które dostało zlecenie. No ale się okaże jutro.
  • Odpowiedz