Aktywne Wpisy

Nighthuntero +238

conamirko +2
XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

@Mirzani: Tak, bo naszych "katolików" bardzo to obchodzi xD
Zaledwie odrobinę liberalny Franciszek był w ich oczach komuchem więc cieszą się że zmarł, teraz patrzą na konklawe z nadzieją że na jego następcę wybierze jak największego religijnego zamordystę
źródło: efa5c364f4b4d828dfe02dae99d3289b4a07c432ac27c6cfdc7c955506ac5fd8
Pobierz@zaltar: Ja p------ę. Aż nie mogłem uwierzyć, że jakiś polski ksiądz się modlił o szybką śmierć papieża. A potem się dziwią, że coraz mniej osób chodzi do kościoła
https://info.wiara.pl/doc/7240780.Kard-Sarah-Pomozcie-Afryce-w-rozwoju-by-uniknac-dramatu-migracji
@ezoteryczny_hedonizm: jest jakiś cytat na ten temat?
Wspieranie homoseksualizmu jest przeciwne naszej kulturze i wierze – tak kard. Robert Sarah, przewodniczący Papieskiej Rady „Cor Unum”, skomentował niedawny apel sekretarza ONZ Ban Ki-moona, który wezwał kraje afrykańskie, by uchyliły wszelkie przepisy zakazujące zachowań homoseksualnych.
Pochodzący z Gwinei purpurat w rozmowie z amerykańskim portalem katolickim „National Catholic Register” stwierdził, że katoliccy biskupi z Afryki muszą stanowczo zagregować na takie słowa. Wezwał też, by pomogli im biskupi z Ameryki, sami