Wpis z mikrobloga

#mirkokoksy #silownia #cwiczzwykopem
Czy znajdę tu osobę z doświadczeniem która wsparła by mnie nie odpłatnie rozpisaniem treningu? Ćwiczę systematycznie od 3 lat ale chciałbym aby ktoś zerknął na mnie i ew. zrobił plan indywidualny, dopasowany do budowy ciała i potrzeb a nie gotowiec. Szukałem na różnych grupach na fb ale ceny przytłaczają od trenerów personalnych a chatgpt generuje przeładowane gównoplany.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@havocki: 95 % klientów jest naturalnych u każdego i nikt też z osób biorących nie był od 1 dnia na b----e, większość z nich miało efekty naturalnie i wytrwało tak wiele lat. Oczywiście są dzbany, co wbiły np. po 2 latach na b---ę i większość efektów temu zawdzięczają. Ale pamiętam jak ja wybierałem 10-11 lat temu swojego pierwszego trenera, to bym na pewno wolał 15 letniego stażem gościa, co przerobił
  • Odpowiedz
@Kasahara

wsparła by mnie nie odpłatnie

@havocki:
dzięki Adam za wywołanie, ale uważam że w dzisiejszych czasach ktoś kto trenuje 3 lata i nie potrafi znaleźć dla siebie jakiegoś ogólnego planu w internecie raczej nie będzie szanować pomocy "nie odpłatnie". Są strony, kanały na yt, reddit, nawet gotowe plany które tutaj wrzucałeś, trzeba tylko
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bdm_bq korzystam od 3 lat z aplikacji boostcamp, zakończyłem ok 5 różnych planów. Dodaje screen z apki dla wiarygodności. Traktuje treningi bardzo poważnie, tak samo jak liczenie kcal. Dlaczego szukam trenera? Chciałabym zobaczyć czy jest różnica między gotowcami a czymś rozpisanym pod moją budowę. Obecnie chciałbym zrobić rekompozycje na ile to możliwe. Wiek 39, waga 74 i 174cm
havocki - @bdm_bq korzystam od 3 lat z aplikacji boostcamp, zakończyłem ok 5 różnych ...

źródło: temp_file2328998916487646691

Pobierz
  • Odpowiedz
Dlaczego szukam trenera? Chciałabym zobaczyć czy jest różnica między gotowcami a czymś rozpisanym pod moją budowę

@havocki: Jest różnica. Ale jeżeli jedynym argumentem jest to, że nie chcesz żadnemu płacić, ale ma wysłać Ci plan skrojony idealnie pod Ciebie to może być ciężko.
Zwyczajnie szkoda mi wolnego czasu. I tak jak napisałem - zwykle taka "pomoc" kończyła się tym że ktoś nie realizował planu czy założeń bo coś tam.

A
  • Odpowiedz
@havocki Za darmo to proponuję wziąć sobie gotowy plan.
W większości wypadków styknie, wbrew temu co Ci się wydaje nie jesteś wyjątkowym płatkiem śniegu i taki standaryzowany plan sprawdzi się bardzo dobrze.

Trener w głównej mierze jest potrzebny, żeby co tydzień podejmować na chłodno decyzję dotyczące tego co dalej, czyli dodajemy/scinamy tyle a tyle węgli, ścinamy objętość treningowa, a nie żeby napisać plan.

Wiekszosc z planow standaryzowanych, jeżeli będą wykonywane konsekwentnie
MamMalegoSiurka - @havocki Za darmo to proponuję wziąć sobie gotowy plan. 
W większoś...
  • Odpowiedz
@havocki beż patrzenia na zdjęcia Ci odpowiadam, że wszystkie są do poprawy i wszędzie Ci brakuje masy. W poprawianie jakichkolwiek partii to może się bawić profesjonalny kulturysta a nie ktoś na Twoim czy moim poziomie.
  • Odpowiedz