Aktywne Wpisy

ONVIF +464
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

Poszukiwana komedia w starym stylu!
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #
W ramach rekreacji do siłowni, boksu i roweru dorzuciłem sobie od jakiegoś czasu bieganie,
Za tydzień jest półmaraton w Gdyni i zastanawiam się nad startem, nigdy jeszcze nie przebiegałem takiego dystansu, czy przed startem powinienem spróbować go przebiec? Zastanawiam się czy dzisiaj wieczorem nie spróbować ale to chyba trochę mało czasu na regenerację będzie jeżeli jeszcze w okolicy czwartku zrobię delikatne rozbieganie ( maraton jest w sobotę w nocy) czy z takimi czasami jest sens w ogóle startować czy jestem kolejnym amatorem który pcha się w ten sport i najpierw muszę kupić buty za 2k i żeli za 16k?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJest sens zawsze, jakby amatorzy się nie pchali w ten sport tak jak napisałeś to na biegach ulicznych mielibyśmy raptem kilku zawodników ze ścisłej elity. Wszyscy biegacze tworzą klimat - biegnij, baw się dobrze. :)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz