Aktywne Wpisy

#krakow K---a dlaczego ta strefa obejmuje więcej niż ścisłe centrum?
Chłop ma okazję kupić volvo xc70 dieslem 2006 rok stan idealny i nie wjedzie, ja p------e... Trzeba będzie płacić 500 miesięcznie + PARKING lub szukać benzyny (nie opłacalną na trase). Nawet nie zaparkuje przed miastem na obrzeżach bo te parking są w tej strefie...
W ogóle przecież 10 letnie diesle nie wjadą, a raczej wjadą jak zapłacą haracz.
Ja
Chłop ma okazję kupić volvo xc70 dieslem 2006 rok stan idealny i nie wjedzie, ja p------e... Trzeba będzie płacić 500 miesięcznie + PARKING lub szukać benzyny (nie opłacalną na trase). Nawet nie zaparkuje przed miastem na obrzeżach bo te parking są w tej strefie...
W ogóle przecież 10 letnie diesle nie wjadą, a raczej wjadą jak zapłacą haracz.
Ja

źródło: c56f4c8ab3db74b0c77e4691b63fbe530dd86e810ae6b068f586aab245a749db
Pobierz
Mia900 +3
Chciałbym kupić swoje pierwsze auto. Prawdopodobnie używane, bo tańsze. Kompletnie nie znam się na samochodach. W jaki sposób mogę upewnić się, że nie zostanę oszukany? Czy są jacyś pośrednicy-specjaliści którzy się na tym znają i za opłatą zajmą się doradztwem i weryfikacją stanu samochodu? Co z mechanikiem który sprawdzi stan samochodu? Czy rynek używanych samochodów to jest bagno, gdzie każdy każdego chce wykiwać czy niekoniecznie?
Proszę wykopków o wsparcie.
#motoryzacja #samochody #otomoto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim Wszędzie możesz trafić na minę, ale też możesz z drugiej strony trafić dobry egzemplarz nawet w komisie. Nawet w aso normalnie sprzedają bite auta. Trzeba dobrze sprawdzić furkę i tyle.
Jak Cię stać , bierz z salonu nówkę.