Wpis z mikrobloga

@inshallah: U skarbnika koła do którego należysz. W lokalnych wędkarskich warto popytać o informacje i często właściciel sklepu pełni też funkcję skarbnika więc przyjmuje opłaty za znaczki.
  • Odpowiedz
  • 0
U skarbnika koła do którego należysz.

@LordGebbeth: a mogę to opłacić w dowolnym kole w danym okręgu? Chciałbym jutro wykupić pozwolenie, a koło do którego kiedyś należałem biuro ma otwarte dwa dni w tygodniu w dziwnych godzinach.
  • Odpowiedz
@LordGebbeth uważaj jeszcze, bo apologeci obecnych przepisów o gospodarce wędkarskiej i zwolennicy istnienia PZW "który dba o stawy i o organizację i w ogóle" będą chwalić, że nad Wisłą jest drugi europejski Teksas ( ͡º ͜ʖ͡º) no, prawie

No bo przecież w tych okolicach też Strażnik Walker mógł sb od ręki wykupić licencję wędkarską od właściciela sklepiku, jak pojechał na wakacje z kolegami po fachu (co
wygolony_libek-97 - @LordGebbeth uważaj jeszcze, bo apologeci obecnych przepisów o go...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@prawdecipowiem: to raczej było pytanie do ciebie, sam się zastanawiam jak te e-pozwolenia działają.
Może można chodzić tylko z pozwoleniem online, ale z tego co na szybko czytałem w necie, to trzeba mieć naklejki
  • Odpowiedz
  • 0
@prawdecipowiem: Jednak chyba wymyślam, można opłacić online i wystarczy potwierdzenie online, ale w pzw gdańsk nie mogę znaleźć możliwości opłacenia wpisowego online xd
wiec jeśli nie miałem opłaconej skłądki w 2024 roku, to nie mogę kupić zezwolenia online xd
  • Odpowiedz