Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:

andot +129
Kupiłem dzisiaj rano w ekskluzywnych delikatesach słodycze i p----------y premium na wieczór z moją różową. Nie miałem w co ich zapakować, więc niosłem w ręku, na widoku. Żebyście widzieli te zaskoczone i zazdrosne miny ludzi na ulicy, w tramwaju i metrze... I wcale im się nie dziwię: młody facet z produktami z wyższej półki, raczej niedostępnymi dla większości i nie do dostania w zwykłym sklepie. Nie zwraca uwagi na innych, pewny siebie

źródło: temp_file458257303682179808
Pobierz
Aż do usranej śmierci.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ehhh...