Wpis z mikrobloga

Debilny zwyczajna dzisiaj nieakacy racji bytu. Mając zegarek za 3k na ręce albo telefon w torebce... Ale po prostu idziesz sobie a tu nagle wszystkie ciuchy do wymiany.... Że o potencjale na przeziębienie nie wspomnę
  • Odpowiedz
  • 125
@Bertoos byłem patusem, bo z kolegami ustawialiśmy się na oblewanie wodą? xD nigdy w życiu nie oblałem postronnych cywili, bo obowiązywała nas konwencja genewska. Widać, że co niektórych rodzice robili przez rękaw ochronny xD więcej ciamajd życiowych dawno nie widziałem. Zawsze dzisiejsi 10latkowie mogą umówić się na ściągnięcie tej waszej zajebiscie drogiej elektroniki. Chociaż kreatywne myślenie w dzisiejszych czasach pewnie was przerasta
  • Odpowiedz
  • 59
@TooFast zajebista tradycja to brzmi jak opóźnienie? xD teraz takie gowniaki jak Ty są opóźnione. Jeżeli boisz się wody to wyobrażam sobie co zrobilibyście z tą "zajebiscie drogą elektroniką" i z waszymi słabymi psychami podczas wojny xD serio dzisiejsze pokolenie jest opóźnione i ciamajdowate
  • Odpowiedz
@lunaexoriens: o patolskim zwyczaju mogą mówić co najwyżej rocznikowe 00' grube stuleje :D

Powyżej same koty ;D co gówniarzy latających z pistoletami czy wiadrami nazywa patusami :D Wy to lepiej gnijcie dalej w tych swoich norach i narzekajcie na panienki ;p
  • Odpowiedz
Beznadziejne to było. Nie dało się z domu ruszyć, bo p----y wiadrami w ludzi naparzały. Ludzie z samochodów wysiadali i jeb wiadro wody do środka, to samo z autobusów. Ludzie do kościoła nie mogli na mszę dojść na sucho. Worki z wodą lecące z 10 piętra na blokowiskach. Idioci i patola się bawiła w najlepsze. Pamiętam jak raz poleciał z bloku wór z wodą na samochód. Efekt, rozbita przednia szyba i wgięty
  • Odpowiedz