Napiszcie mi proszę na pw jaki psychiatra z Gdańska albo okolic nie jest benzosceptykiem i wypisze mi receptę na benzo, może być diazepam, najzwyklejsze relanium. Przez receptomaty i tym podobne już nie można, chyba że o czymś nie wiem Wyszłam z psychiatryka z detoksu alkoholowego i dostałam do domu receptę jedynie na paczkę Relanium z czego lekarka zdecydowanie źle obliczyła dawkę i plan jak mam z tych rolek schodzić Obecnie zastosowałam jedną więcej przedwczoraj, wczoraj i dziś no i wiadomo że mi się niedługo ta paczka skończy ale co ja mam zrobić jak mi serce kołacze, trzęsie mnie i dalej mam pełnoobjawowy alkoholowy zespół abstynencyjny Lekarze, sanitariusze coś tam gadali że nie wyglądam w ogóle na pijaczkę i chyba mi nie wierzyli że ja serio od 2 lat codziennie każdego walonego dnia trzaskałam końskie ilości alko
@nutsheell po co to sobie robić, stracony czas i ubytki na zdrowiu, wyglądzie a w tym czasie można by zarobić lub zaoszczędzić pieniądze na wakacje za granicą, nie rozumiem podejścia
@nutsheell: umów się na wizytę do swojego POZ i zabierz wypis, powiedz co i jak, jak się będzie zgadzało z wypisem to lekarz tez powinien CI tam wystawić receptę
@Menasze no dla przyjemności nie w--------m tylko dlatego że waliłam od 15 lipca 2023 minimum 6/8 piw dziennie, odstawiłam i mnie karetka zabrała z objawami prawie że zawału serca, dawali mi w psychiatryku benzosy i do domu przepisali ale za mało
@watykanski_okrutnik kiedyś mnie było stać to brałam różne lepsze środki, teraz niestety no i się w----------m, ostatnie miesiące to było picie tylko tyle żeby jakoś tam spać i żeby "oko nie jebło" jak to stare alkusy prawią
@nutsheell Rodzinny albo izba - nie powinno być problemu tylko weź papiery
Czyli Google -> Nocna i świąteczna opieka medyczna Gdańsk -> Czekasz swoje, dostajesz dropsy, zapisujesz się na dzienną najlepiej bo masz L4, jedzonko jak zamknięty itp. Da się ogarnąć w krótkim czasie ale musisz po całej Polsce szukać czyli terminy leczenia gov pl twoim przyjacielem.
@Satan_Was_a_Babyboomer a miałam mega stresową sytuację osobistą, włamanie do mieszkania i mówię se setka smakówki mi pomoże... I sie zaczelo. Przedtem 2,5 miesiąca nie piłam, caly kwiecień piłam, a przed kwietniem ponad 2 lata też nic
Wyszłam z psychiatryka z detoksu alkoholowego i dostałam do domu receptę jedynie na paczkę Relanium z czego lekarka zdecydowanie źle obliczyła dawkę i plan jak mam z tych rolek schodzić
Obecnie zastosowałam jedną więcej przedwczoraj, wczoraj i dziś no i wiadomo że mi się niedługo ta paczka skończy ale co ja mam zrobić jak mi serce kołacze, trzęsie mnie i dalej mam pełnoobjawowy alkoholowy zespół abstynencyjny
Lekarze, sanitariusze coś tam gadali że nie wyglądam w ogóle na pijaczkę i chyba mi nie wierzyli że ja serio od 2 lat codziennie każdego walonego dnia trzaskałam końskie ilości alko
#narkotykizawszespoko #psychiatria #alkoholizm #leki #recepta #lekarze #uzaleznienie #gdansk #gdynia #tczew #starogardgdanski #benzodiazepiny #benzowraki #benzo #przegryw
Załatwiać sobie potrzebny lek żeby nie przekręcić się od padaczki alkoholowej czy co przepraszam?
Chociaż na wypisie jest żeby z relanium schodzić
no i się w----------m, ostatnie miesiące to było picie tylko tyle żeby jakoś tam spać i żeby "oko nie jebło" jak to stare alkusy prawią
Już nic nie chcę, po świętach idę na terapię dzienną
Nie no chłopaki na Świętym Tagu mają lepszy staż ale z ciekawości czemu akurat od tej daty?
Czyli Google -> Nocna i świąteczna opieka medyczna Gdańsk -> Czekasz swoje, dostajesz dropsy, zapisujesz się na dzienną najlepiej bo masz L4, jedzonko jak zamknięty itp. Da się ogarnąć w krótkim czasie ale musisz po całej Polsce szukać czyli terminy leczenia gov pl twoim przyjacielem.
Powodzenia.