Aktywne Wpisy

GrammarNazi +98
Chłop sobie zrobił stolik warsztatowy ze starych desek i kawałka blatu i jest szczęśliwy
#chwalesie #diy #budujzwykopem
#chwalesie #diy #budujzwykopem

źródło: temp_file7741431634251955857
Pobierz
Soothsayer +20
Jestem w tym Poznaniu i sobie spaceruje i siedzę w aucie i spaceruje zaraz znowu i już 5 osób widziałem grzebiących w śmietniku ludzie co z tym miastem
Pierwszym takim państwem było ZSRR, potem Chiny ludowe.
Gdyby nie aborcja aktualnie Polaków byłoby ok. 10 milionów więcej (wliczając tych, którzy mieliby dzieci, ale zostali zamordowani).
#demografia #aborcja #konfederacja #historia #katolicyzm
@LaurenceFass: w takiej III Rzeszy była nielegalna.
Była legalna. Właśnie III Rzesza była jednym z pierwszych państw, które zalegalizowało aborcje bez żadnych "warunków" (np. na terenie okupowanej Polski).
@LaurenceFass: to jeszcze się historii poducz - III Rzesza to to nie samo co tereny podbite, np. Polska. Na terenie III Rzeszy aborcja była zakazana, za wyjątkiem wskazań medycznych i ewentualnie rasowych, na terenie podbitej Polski/państw słowiańskich była dozwolona.
@Nieszkodnik:
Czyli była legalna.
Dziecko Polaka i Niemki mogło żyć?
@MichauDelendaEst:
To chyba nie ja muszę, ale dzięki za troskę.
@LaurenceFass:
źródło: tak_bylo
Pobierz@LaurenceFass: ech, doucz się, zanim zaczniesz rzucać tu swoimi mądrościami...
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@PomidorovaLova: abstrahując od odklejonego OPa, gratuluję wrażliwości i empatii...
Obym nigdy nie musiał mieć do czynienia z ludźmi twojego pokroju
To wy jestescie chorymi dewiantami.
Spokojnie @PomidorovaLova. Jestes wazniejsza niz zlepek komorek. Nawet jesli ich zydowskie klechdy mowia inaczej.
Kurcze, mam flaszbaki z Iranu...
Komentarz usunięty przez moderatora