Wpis z mikrobloga

Wszedłem na tag #f1 i widzę, że Lando Norris jest generalnie nielubiany. Z czego to wynika? Pytam, bo nie wiem.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@minijack: Ogólnie to jakoś się rok temu zmieniło. Mógłbym się rozpisać, ale w skrócie napiszę, że zaczął w------ć swoimi wypowiedziami + to że jest bananowym dzieciakiem z bogatego (nawet jak na standardy motorsportu) i zachowuje się jak bananowy dzieciak xD
  • Odpowiedz
@minijack: https://www.motorsportweek.com/2025/04/20/lando-norris-people-talking-crap-need-to-recalibrate-view-on-mclaren-advantage/?feed_id=68215

tu masz świeżynkę - ten baran ma rakietę którą rozbił w kwalach, potem go zawiozła na P4 i dalej gada że "przewaga McL jest wyolbrzymiana", facet się zaciął na ten temat by przypudrować swój skill issue

porównaj to z Maxem który wie że jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej nic nie mówić
  • Odpowiedz
@Referentdsniezgodnosci: przez rakietę mam na myśli bolid porównywalny z bulbulem w osiągach, nie sugeruję że RB to tAcZkA jak to czasem tu bywa. Po prostu mnie drażni właśnie gadanie że McL o wiele lepiej utrzymujący opony w optimum czy niemal nie mający problemów ze stabilnością "to w sumie nic"
  • Odpowiedz