Aktywne Wpisy

mirko_anonim +29
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam dobrą znajomą od czasów podstawówki, teraz już bliżej nam do 40 niestety ale czasami rozmawiamy i przy ostatniej takiej rozmowie widzę że jest smutna i wyżaliła się mi. Całą młodość matka ją cisnęła żeby miała jak najlepsze stopnie w szkole no i ona faktycznie się tak uczyła, była prymuską, nigdzie nie wychodziła tylko z nosem w książkach, miała same 5 i 6. Poszła na studia i została
mam dobrą znajomą od czasów podstawówki, teraz już bliżej nam do 40 niestety ale czasami rozmawiamy i przy ostatniej takiej rozmowie widzę że jest smutna i wyżaliła się mi. Całą młodość matka ją cisnęła żeby miała jak najlepsze stopnie w szkole no i ona faktycznie się tak uczyła, była prymuską, nigdzie nie wychodziła tylko z nosem w książkach, miała same 5 i 6. Poszła na studia i została
nowszyja +123
Siedzę sobie wczoraj w samochodzie i widzę jak pracownica kebaba w takich rękawiczkach pali na zewnątrz fajkę i podciera sobie nos. Stawiam, że do toalety też ich nie ściąga. Czy oni myślą, że te rękawiczki mają właściwości bakteriobójcze oraz magicznie znika na nich bród?
#patologiazmiasta #gotowanie #p0lka #jedzenie #patologiazewsi
#patologiazmiasta #gotowanie #p0lka #jedzenie #patologiazewsi

źródło: 22_mini
Pobierz
Ehhhh k---a ehh