Aktywne Wpisy

JankoBzykant89 +437
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

solejukowski +266
Do sprzedaży trafiła książka Michała Gulczyńskiego "Mężczyźni. O nierówności płci". 528 stron, ok. 35 zł.
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
---
Wcześniej zaczynają pracę, ale później przechodzą na emeryturę. Wcześniej kończą edukację. Wcześniej umierają. Częściej ulegają wypadkom i wykonują najcięższe, najmniej bezpieczne zawody. Pięciokrotnie częściej odbierają sobie życie. Częściej są bezdomni. Nie mówią o swoich problemach, bo boją się oskarżeń: o mizoginię, słabość albo „brak męskości”.
Żyjemy
źródło: 1000081140
Pobierz

#krakow
#pytanie
Więcej: https://www.google.com/search?q=po%20krakosku&ie=utf-8&oe=utf-8
natomiast uproszczeniem absolutnym jest zamiana słowa "DWór" na "pole" xD
To muszę dopytać w punkcie. Szkoda, że nie wiedziałem, nie zakładałbym w ogóle fizycznej.
A wiesz, może jak to jest. W przypadku, gdybym nie miał dostępu do internetu albo rozładowany telefon w czasie kontroli ale bilet ważny to dostaję mandat ale potem mi go anulują po zgłoszeniu w punkcie?
ale to praktycznie zerowa szansa na brak zasięgu, mam w telefonie dwie sim z różnych sieci. Problem jest latem, kiedy masz w jednej kieszeni lekkich spodni klucze a w drugiej smartfona. Nie ma miejsca na portfel.
Tak czy inaczej wyjasnilo sie. Moja karta zostaje pod etui albo jesli kontroler jej tak nie odczyta to wymieniam na elektroniczną.
po zalogowaniu wysyłasz wniosek o wydanie również w formie mobilnej
Ok dzieki, przeoczylem ta strone jakos. Wlozylem karte pod etui telefonu. Jesli nie bedzie trzeba wyjmowac do kontroli to moze tak zostanie.