Aktywne Wpisy

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.

annlupin +51
coś ciekawego na nocnej dzisiaj
Lata się cholernie źle na samej klawiaturze. Jaki joystick do okazjonalnego latania polecacie? Obsługa klawiatury i operowanie joyem nie jest mi straszna więc nie musi być to stick za kilkaset PLN. Ważne: gry odpalam na #linux przez #lutris / #wine więc może ktoś testował taką egzotyczną konfigurację i jakiś joy był wykrywany bez problemu?
BTW. tę samą wojnę zakładał stareńki Harpoon w jednym z dodatkowych scenariuszy, ale tam dla wyrównania szans część Floty Czarnomorskiej opowiedziała się za Ukrainą co skończyło się potężną wymianą salw pocisków woda - woda pod Sewastopolem.
#symulatory #retrogaming #aircraftboners #retrocomputing
źródło: Przechwycenie obrazu ekranu_2025-04-20_11-36-01
Pobierzmam takiego od jakoś 2008 roku a dalej jest w sprzedaży
@NoNAnt5: O! Dzięki. Właśnie czegoś takiego szukam.