Wpis z mikrobloga

@Ka4az no ale jak to tak mieć pretensje? Przecież oni palo w SWOIM domu, w SWOIM piecu to mogo robić co chco!!!

Kiedyś robiliśmy u kumpla podłogę, a że było już chłodno to postanowił spalić ścinki i resztki paneli w piecu. Jak wy myślicie, że cały smród idzie przez komin to jesteście w błędzie. W środku została taka skondensowana dławiąca zawiesina. Nie wiem jakim odklejeńcem trzeba być żeby tego nie czuć
  • Odpowiedz
  • 59
@Ka4az tak wyglądają każde posty na face. Ktoś nagra idiotę za kółkiem to od razu fala leci, że "konfident", "sam nie umiesz jeździć", "wleczesz się". Ale niech potem jakiś majtczak znowu kogoś r---------i to potem płacz.
  • Odpowiedz
@Ka4az palenie syfem to jedno, a drugie to kto normalny pali czymkolwiek, gdy w dzień jest grubo ponad 20 stopni, a w nocy 15? I z tego co sprawdziłem, to w Jaworznie też tak wczoraj było.
  • Odpowiedz
@Ka4az Niemcy zaszczepili w polakach jakieś zamiłowanie do gazowania ludzi. Takie komentarze są pod każdym wpisem gdzie ktoś zgłasza że nie da się oddychać
  • Odpowiedz
  • 14
@Ka4az: a daj spokój. Moja ciotka (oczywiście wiadomo na kogo głosuje) kiedyś jebnęła długi wywód, jak to łunia jest zła, bo zakazuje palić śmieciami xD
  • Odpowiedz