Wpis z mikrobloga

Zainspirowany postami, które zaczęły się od postu ze zdjęcia zdjęcia, jestem ciekaw, ilu z Was nosi przy sobie gaz pieprzowy i ile osób miało okazję go użyć chociaż raz. Jeśli macie ochotę, możecie podzielić się historią, w której okazał się potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samoobrona #przemyslenia #gazpieprzowy #bezpieczenstwo #pytanie #napad #przestepczosc
Anonek463 - Zainspirowany postami, które zaczęły się od postu ze zdjęcia zdjęcia, jes...

źródło: image

Pobierz

Czy nosisz i uzył*ś gaz pieprzowy?

• Noszę 29.1% (16)
  • Noszę i użyłem 5.5% (3)
  • Nie noszę 41.8% (23)
  • Sprawdzam ankiete 23.6% (13)

Oddanych głosów: 55

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anonek463 noszę w kieszeni. Ten "policyjny" tani i dobry. Ostatni raz użyłem w 2018 - agresywny delikwent zaczepiał ludzi (kogoś nawet uderzył) i ogólnie szukał zwady (więc zwada znalazła jego).
Dostał gazem, dostał kopa i już mu się odechciało ciąć byka i sobie poszedł xD
  • Odpowiedz
@Anonek463: wożę w samochodzie, kiedyś nosiłem i wtedy raz musiałem go tylko pokazać by uspokoić sytuację, to wystarczyło. Podobnie jak parę lat wcześniej tylko pokazałem pałkę teleskopową.

Raz była sytuacja gdzie żałowałem że nie mam, ale kto na plażę bierze gaz? Cygańskie odpady chciały ukraść mojemu dziecku koło do pływania a ja nie chciałem oddać, to cygańska k...wa je przebiła pazurami i przyleciało 5 cygańskich grubasów żeby mnie bić xD,
  • Odpowiedz
@Anonek463: dzisiaj jak dowoziłem żarcie na uber eats zahaczyłem przypadkiem kierownicą roweru o jakiegoś typka. Od razu chciał na mnie z pięściami iść. Wystarczyło że wyciągnąłem gaz z kieszeni. Od razu się oddalił
  • Odpowiedz