Wpis z mikrobloga

#stopagresjidrogowej #krakow #stopcham
Ostatnio byłem na komendzie złożyć zeznania w sprawie filmu wysłanego mailowo na policję (film załączam i tu).
Maila wysłałem 3 stycznia. 9 stycznia dostałem informację że materiał został przesłany do właściwej komendy. 15 kwietnia zadzwoniła policjantka żeby umówić się na złożenie zeznań. Wybór terminu był bardzo elastyczny a sama wizyta na komendzie trwała 15minut. W trakcie dowiedziałem się od policjantki że dostają sporo wiadomości ale większość z nagrań przesyłanych do nich jest fatalnej jakości i nie da się odczytać tablic rejestracyjnych. Oraz że wysyłający nie podają swoich danych i nie odpisują na wiadomości zwrotne a bez tego ponoć ani rusz.
amisz37 - #stopagresjidrogowej #krakow #stopcham 
Ostatnio byłem na komendzie złożyć ...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amisz37: niezła s--------------a wyjdzie jak go wezwą i stwierdzi na swoją obrone że musiał tak zrobić bo mu zajechałeś droge no ale przynajmniej miło spędzisz czas ( ͡° ͜ʖ ͡°) w ostatniej klatce na której widać to auto zanim jeszcze włączyłeś sie do ruchu był oddalony od ciebie o jakieś około 120m wg mapy google, zanim wyjechałeś minęły 3-4 sekundy wiec spokojnie gdy jechał około 50kmh
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@piekuo No widzisz nawet wg. Twoich obliczeń wynika że w momencie gdy wyjeżdżałem z drogi podporządkowanej ten samochód był oddalony odemnie 80m. czyli dopiero zjeżdżał z ronda.
  • Odpowiedz
@amisz37: nie mógł dopiero zjezdzać z ronda bo na rondzie widać go w 1 sekundzie filmu, potem 4 sekundy mijają zanim wyjedziesz w ogóle na droge czyli wyjechałeś mu jak był jakieś 60 metrów od ciebie i oczywiście jest to wystarczająca odleglość żeby bezpiecznie zwolnić ALE nawet jeżeli przekroczył prędkość to wymusiłeś na nim pierwszeństwo bo zmusiłeś go do znacznego wyhamowania. On za swoją prędkość nie odpowiada (chyba że będzie
  • Odpowiedz