Wpis z mikrobloga

Czuję się jak żony tych milionerów, które otwierają nierentowne biznesy, byle tylko coś robić w życiu, z tym że ja przepalam swoje oszczędności i mam epizody depresyjne na myśl, ile wydałem na reklamę a nikt nie kupuje ubrań z mojej marki xD Chyba będę wynajmował zaraz pokoje w swoim domu, bo to jakiś żart. Chińska szwalnia mnie skasowała, ale z powodu ceł USA wstrzymali produkcję i nie kwapią się by zwrócić mi środki. A ja myślałem, że prowadzenie biznesu to łatwa rzecz… Do tego tego kredyt na lokal pod restaurację, ale nie potrafię znaleźć żadnej firmy która by ogarnęła mi całą wentylację. Jedyna którą znalazłem mnie zbywa, że nie mają terminów. Nie mam już po prostu siły znowu do nich dzwonići prosić o to samo.
#teczowepaski #depresja #biznes
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@RelaniU Katowice. Dzięki za propozycje, ale ja już tej firmie zapłaciłem:( coś tam zaczęli i na tym się skończyło. Wiem tyle, że może w czerwcu ruszą dalej z tematem, ale ja już ogarnąłem wcześniej kucharza i mega mi głupio, że tak to wolno idzie do przodu (po prostu mi wstyd, bo obsuwa to już z rok)
@Evarrrez ?
  • Odpowiedz
  • 0
@Evarrrez tak źle ze mną nie jest. Poziom życia ciągle trzymam. Kilka błędnych decyzji biznesowych mnie jeszcze nie skreśla xd Bardziej mnie po prostu ego boli, że tak słabo mi idzie w biznesie, bo wcześniej uważałem, że to nic takiego
  • Odpowiedz
@THOgrim no więc nie wiesz jak często chodzę do lekarza rodzinnego a jednak próbujesz mnie tym obrazić. Rzadko ogólnie chodzę do lekarzy, bo jestem zdrowy. U lekarza rodzinnego byłem dwa razy w życiu z tak drobnymi rzeczami, że szkoda mi było zapłacić za wizytę prywatnie, która by trwała kilka minut. Za to ty nie miałbyś problemu z zapłaceniem- w końcu za k-------e się płacą dobrze
  • Odpowiedz