Wpis z mikrobloga

@_anomim2002: myślę, że nie ma szans. Ponad połowa czasu gry to nudne rozmowy Ibisza z graczem, nie ma na to miejsca w tik tokowych czasach. Rozmowy w Awanturze o kasę są krytykowane za przedłużanie a nie jest ich bardzo dużo.
  • Odpowiedz
@_anomim2002: ja myślę że mogli kłamać z kwotami kopert (pokazywanymi przez całą grę telewidzom) których nie otwierali aby nadać wyższe napięcie w czasie emisji odcinka, przykładowo czasem Krzysiek gadał "przekona się Pan przed telewizorem co było w kopercie" na grafice pokazywali często jakieś kwoty typu 100 000zł a nie zdziwiłbym się jeśli byłoby w nich max parę tysięcy
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Cały czas trochę zmieniali format, najpierw były eliminacje wśród uczestników, same negocjacje, z Ibiszem nie trwały tak długo. Później to zmienili, że uczestnika wybierała produkcja a negocjacje trwały większość odcinka.

A co do Kłamczucha to tam leciały niezłe podteksty, a s--s zawsze dobrze się sprzedaje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Expik92 prawdopodobnie w obecnych czasach by taki sam oryginalny format nie przetrwał tym bardziej skoro jest w nazwie Rosyjska, a w pewnym sensie można to kojarzyć z państwem który napadł na Ukrainę i mają wojnę kilka lat.
  • Odpowiedz