Aktywne Wpisy
wykop14 +6
#bezsennosc Nie spałem dziś nic, leżałem i chciałem zasnąć, a mój mózg pracował na 200% Teraz wyczytałem: "Obecnie Księżyc znajduje się w fazie nowiu, który przypada dokładnie dzisiaj, 26 maja. To moment, kiedy Księżyc znajduje się między Ziemią a Słońcem, więc jego oświetlona strona jest zwrócona w stronę Słońca, a my widzimy jedynie jego ciemną stronę – #ksiezyc jest wtedy praktycznie niewidoczny na niebie. To przeciwieństwo pełni.
Podczas
Podczas

Sonny86 +58
Czyli ej, wytykac komus niedowage (chociaż ja takiej nie mam) jest ok, ale wytykanie nadwagi juz nie? Jak jesteś szczupły to się licz, że na każdym kroku każdy będzie chcial Cie dokarmic, bo jestes "chudy", ale jak grubasowi powiedz "nie jedz ósmej porcji tortu" to zaraz obraza majestatu XD
#logikarozowychpaskow #heheszki #bekazpodludzi
xDD? to ile powinien ważyć 184cm, 90kg?
Ja przy 186cm ważylem 90kg i wyglądałem jak pie&&&lony ulaniec. Obecnie mam 74kg i to jest wręcz idalna masa przy mojej sylwetce.
@bary94pl ja porównuje tylko xd
@gmekowsky: dokładnie, każdy myśli że jak Pudzian waży 120kg i ma krate na brzuchu to moje 100kg jest ok. A to jest daleko od ok
@A330: to brzmi jakbyś miał wrażliwość i umiejętności społeczne na poziomie typowego piwniczaka z bordo (o ile ta historia się faktycznie wydarzyła).
Serio nic chamskiego
Oczywiście wtedy byłby kwik wszystkich wokol i wielka obraza
@A330:
@A330: sigma ( ͡° ͜ʖ ͡°)