Aktywne Wpisy

Foxing +121
Rockstar jest po prostu żałosny xD Oni tworzą grę przez jeden dzień w miesiącu, a resztę czasu walą konia i wciagają k--s?
#gry #pcmasterrace #konsole #gta
#gry #pcmasterrace #konsole #gta

źródło: Screenshot 2025-05-02 at 15-29-42 Grand Theft Auto VI is Now Coming May 26 2026 - Rockstar Games
Pobierz
MarianoaItaliano +142
Najdłuższe dwie minuty, trwają już z 5 xD
#heheszki
#heheszki

źródło: temp_file549821554392038296
Pobierz
Czyli ej, wytykac komus niedowage (chociaż ja takiej nie mam) jest ok, ale wytykanie nadwagi juz nie? Jak jesteś szczupły to się licz, że na każdym kroku każdy będzie chcial Cie dokarmic, bo jestes "chudy", ale jak grubasowi powiedz "nie jedz ósmej porcji tortu" to zaraz obraza majestatu XD
#logikarozowychpaskow #heheszki #bekazpodludzi
A cisnąc po szczupłych można bo przecież to nic złego.
@yazir: a to racja :) Mi na redukcji zdarzało się np iść na kebsa i wszyscy znajomi się dziwili że przy TAKIEJ DIECIE chudnę, a ona je to co ja (tj kebab w piątkowy wieczór), a tyje. Z tym że ja sobie tego kebsa rozpisuję w zapotrzebowaniu kcal na dany dzień, a dla wielu osób kebs+2 piwka wieczorem to jest
@lord_xenu no taki lekko fit, plan był zrobić sześciopak i nieco uwidocznić mięśnie. Wg Dexascanu miałem 7% bodyfat ;)
Bo do moderacji doniosę.
@dalekosieznyDzezail: nie powiedziałbym że chudy ;) Mam ponad 15 lat stażu na siłce + zszedłem do bardzo niskiego poziomu tkanki tłuszczowej. Możesz ważyć 75 przy 180cm, ale bez mięśni to masz po prostu sylwetkę skinny-fat. Zmierz klatkę, brzuch i np. biceps i zobaczysz co wyszło
@D00D00: chciałem sobie udowodnić że się da, nawet będąc po 40tce i mając małe dzieci. Dietę trzymam, siłownia 5x w tygodniu i jakoś idzie. Całe życie kręciłem się w okolicach 90-100kg, zejście do 75 (obecnie 78) dało mi dużo lekkości i zwinności
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@A330: Bo w ogóle nie ogarniała pewnie, że mówi coś niestosownego, a Ty to wiadomo - jak śmiesz coś tak chamskiego powiedzieć :)
To chyba takie powszechne spaczenie poprzedniego pokolenia - 'no zjedz nałożę ci jeszcze, no posłodź herbatkę. Schudłeś, chory jesteś?' Bo wiadomo, jak ktoś