Aktywne Wpisy

njay +195
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +570
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Otwieram nitkę: seriale KOMEDIOWE, które w Polsce są mało znane, a są zajeśmieszne
Zaczynam: U nas w Filadelfii - serial o czwórce "przyjaciół", którzy razem prowadzą bar, ale są w zasadzie antyprzyjaciółmi, swoimi największymi wrogami, humor bardzo czarny, często poniżej dobrego smaku
Dodatkowo od 2 sezonu wchodzi de Vito, który miewa jazdy jak stary oblech menel na kamerkach
Jestem w szoku, że w Polsce prawie nikt tego nie śledzi, bo to poziom Walaszka czy Chłopaków z baraków, a w tym roku wychodzi 17 sezon
Obecnie jest w całości na Disney+
źródło: 1000005054
Pobierzźródło: temp_file8851979766942368798
PobierzMój ulubiony serial Ever
źródło: temp_file396641619186901124
Pobierzsłyszałem, że od drugiego się rozkręca, więc może kiedyś wrócę
Od drugiego jest super, choć pierwszy też warto obejrzeć bo tam jest całe zawiązanie akcji, a to tylko 2 godziny.
źródło: 81dyFJXiXlL._AC_UF894,1000_QL80_
Pobierzźródło: 2-00b5329bdfe024267be5aeb3e8ba7f11
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: z29434128AMP,-Swiat-oczami-Cunk--na-Netflixie--Philomena-Cunk-s
Pobierzźródło: IMG_3154
Pobierzgdzies na Reddit wyczytalem idealne podsumowanie tego serialu: wyobraz sobie Borata, ktory cierpi na autyzm xD