Aktywne Wpisy
miro-lanka +1614
Zasady proste, plusujesz, jak będzie wygranko to dostajesz 10%
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie

źródło: 1000141235
Pobierz
andot +54
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
Warte było każdych pieniędzy. Jeśli się wahacie, to zróbcie to. Ja wahałam się kilka lat i w sumie żałuje, że wcześniej go nie założyłam.
Na razie zdjęli mi tylko dół, bo góra jeszcze ciutkę krzywa, ale już niedługo góra też pójdzie out. Dół nosiłam 1 rok i 4 miesiące, zakładam, że górę 1,5 roku będę mieć. Aparat zakładałam mając 27 lat, w tym roku mam 29 lat.
Na prawdę, zróbcie to. Wygląd, samopoczucie i pewność siebie poszybują w górę. Polecam.
#chwalesie #gownowpis #dentysta #ortodoncja #zdrowie #wygryw
- aparat samoligaturujący: 5800zł + plan leczenia, rentgen i skan zębów: 400zł,
- kontrola co 6 tygodni: 10 x 300zł,
- naprawa złamanego drucika / ułamanego zamka : 2 x 100 zł,
- zdjęcie aparatu z dolnych zębów + nakładka retainer + kontrola góry:
Wiem, że dużo osób stara się tam poprawić wygląd i może takie info by im coś dało
Brak kanałowego to akurat poprawny ruch, biorąc pod uwagę potencjalne negatywne konsekwencje w przyszłości, bakterie beztlenowe, wolne rodniki, torbiele pasożytnicze, nowotwory.
@smol_misiu: Od wady również i sposobu leczenia, oczywiście ja również nie żałuję póki co żadnej złotówki na aparat ale np mam problem z kamieniem i higienę muszę mieć co 6 miesięcy. Póki co podczas noszenia raz tylko musiałem robić ubytek bo gdzieś wyszedł. Od założenia łańcuszków muszę chodzić częściej na kontrolę celem pilnowania tego jak zamyka mi się szpara