Aktywne Wpisy

mirko_anonim +87
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +134
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

@Essapierds2007 Też to bardzo lubię że prędkości nie słychać. Auto jest trochę niebezpieczne bo teleportuje się przy niskich prędkościach, co w połączeniu z tym że nie huczy przy tym jak odrzutowiec moze zwiększać ryzyko że ktoś nas nie zauważy
@Essapierds2007: Słuszna uwaga, podobnie jest z hybrydami. Natomiast niektórzy to też uznają za wadę takich samochodów ponieważ według nich na przykład nie słychać auta jak ktoś zbliża się do przejścia.
@zibizz1: Wiem, ale zazwyczaj ludzie ten i ten dźwięk zwłaszcza tacy losowi identyfikują tak samo jednak lub mówią, że brzmi to jak odkurzacz.
A i tak masa ludzi jest przygłucha i nic nie słyszy