Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +128
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Jak Święta Wielkanocne to tylko z majonezem. Dzisiaj nieco prowokacyjnie, ale w pełni rzetelnie ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów majonezu. Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
W opisach biorę pod uwagę ranking aplikacji Pola, którą polecam! Określa on, czy dana firma ma polski kapitał, produkuje w Polsce, prowadzi ewentualne badania w Polsce oraz czy jest u nas zarejestrowana.
Polskie produkty:
Majonez Kielecki - Marka należy do WSP Społem
Roleski - polska firma spod Tarnowa
Pomorski - produkt polskiej firmy Ocetix z Grudziądza
Świdnicki - 100% polska firma
Motyl Majonez - firma spod Łodzi
Kętrzyński - kolejna polska firma
Białuty - firma spod Warszawy
Zagraniczne:
Majonez dekoracyjny Winiary- należy do światowego koncernu Nestle
Mosso Majonez Napoleoński - w 2017 firma została przejęta przez japoński koncern Kewpie
Hellmans - należy do koncernu amerykańsko-niemieckiego
Splendido (Develey)- producent wywodzący się z Niemiec
Pudliszki - należy do niemieckiego koncernu Heinz
Wielkopolski - marka należąca do brytyjskiego Princes
źródło: temp_file3551911379544712530
Pobierzźródło: temp_file3470482283018849863
PobierzRoleski najlepszy.
Kielecki kupiłem raz i zaraz był w śmietniku
@njay: ten kupuję już od paru lat
Ja ostatnio zmieniłem używanie Winiary na Roleski Premium. Mega polecam taką zmianę, o wiele lepszy smak, mniej kwaśny, bardziej kremowy.
źródło: temp_file8447417510589524310
Pobierz