@Marek_Tempe: To jest jedno z największych p--------o jakie znam xD można wyjść sobie i nic się nie zmieni xD copium dla ludzi naiwnych, że jak wystawia się na nietypowe sytuacje i nowe miejsca to nagle coś się zmieni w ich życiu.
@ArekMaupa: Można wychodzić bardzo dużo do ludzi ale jak ludziom się nie podobasz albo nie chcą cię z różnych powodów to będzie tylko strata czasu xd ja wiem że na wykopie wszyscy wierzą w to że każdy może nie udane relacje międzyludzkie ale jednak życie pokazuje że tak nie jest xd
@Greensy: A to od nastawienia tak dużo zależy xd ahahaha wyborne - obśmiałem się jak norka. Idź powiedz to tabunom ludzi którzy mimo pozytywnego nastawienia, wychodzenia do ludzi mają absolutnie zero relacji, związków, przyjaźni i wielu innych rzeczy po np mają trochę zbyt krzywy nos albo odstające uszy xd skąd wy się freethinkerzy wszyscy bierzecie. I jeszcze ten mental - za wszelką cenę się uśmiechać nawet jak ci życie w
@Marek_Tempe: @RitmoXL c---a się znacie i tyle. Wychodzenie ze strefy komfortu jest najbardziej rozwijającą rzeczą dla normika. Wiadomo, że elicie z pierwszych 10% to c--j da ale wszystkich “normalnych” to właśnie strefa komfortu najbardziej trzyma w uśpieniu
jak wystawia się na nietypowe sytuacje i nowe miejsca to nagle coś się zmieni w ich życiu.
@RitmoXL: Masz rację - gwarancję zmiany w życiu daje tylko wielokrotne powtarzanie tych samych typowych sytuacji. Za którymś razem to musi spowodować przełom.
Komentarz usunięty przez autora
@RitmoXL: Masz rację - gwarancję zmiany w życiu daje tylko wielokrotne powtarzanie tych samych typowych sytuacji. Za którymś razem to musi spowodować przełom.