Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +126
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Tak czysto matematycznie to po 31 kolejce Wisła Kraków może mieć 2 miejsce w tabeli.
Musiała by wygrać z Bruk - Betem i Wisłą Płock
Bruk - Bet musiał by przegrać 3 kolejne mecze (Znicz, Wisła, Arka)
Miedź w 3 najbliższych meczach musiała by stracić jakikolwiek punkt
Dlatego napisałem, że czysto matematycznie, bo Wisła jest jaka jest. Może bez problemu zrobić 6 pkt z Bruk - Betem i Płockiem, żeby na koniec sezonu zrobić zero z oboma Stalami.
Dwa najbliższe mecze są absolutnie kluczowe, także ze względu na bilans spotkań bezpośrednich, bo to on może decydować o miejscu na koniec sezonu.
Teraz trzeba kibicować rywalom Górnika i GKS, aby urywały im punkty, to chociaż