Wpis z mikrobloga

#plodnajulka którą 3 razy widziałem na zajęciach z angielskiego bo ma wspólną znajomą która ją zabrała na zajęcia miała mi dać znać czy dzisiaj będzie się mogła ze mną spotkać po pracy. Powiedziałem jej że wyjeżdżam o 19 a ona robotę ma do 15 jednak okazało się że pociąg mam wcześniej i jestem już u rodziny. Po ostatnim spotkaniu pytała się mnie o kontakt, pokazałem jej ig i mnie zaobserwowała. Sam jej nie dawałem obserwacji żeby nie dawać atencji. Właśnie wrzuciłem relację na ig z psem moich rodziców, patrzę, a minutę po dodaniu patrzę i już mam o jednego obserwującego mniej. Z------m coś czy jak? Dodam że zawsze na spotkaniach przy mnie siadała, nawet na integracji po jak poszliśmy na p--o to na ławce 2 osobowej jak usiadłem to ona zaraz razem ze mną i dawała się delikatnie dotykać, nawet ją raz za nogę przez spódnicę złapałem #przegryw #logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a co ja zrobiłem? Sama miała do mnie napisać

@Erlein: Słuchaj (a raczej czytaj) ziomek. Jest Wielkanoc są święta, więc nie wypada być ch#!em natomiast przeczytaj jeszcze raz to co jest napisane wyżej tudzież swoją powyższą wypowiedź i jeśli nie będzie wiedział co jest nie tak to tutaj tak naprawdę jest prawdziwy problem. Mam wybór dać ci wędkę i złowić rybę lub złowić rybę za ciebie i ci ją dać,
  • Odpowiedz
laska obiecała dać mi znać co do spotkania w sobotę a poleciała w c---a i cofnęła obserwację jak tchórz

@Erlein: Kierujesz się emocjami i nazywasz kogoś tchórzem wylewając swoje frustracje na wykopie. Doskonale cię rozumiem, ale musisz zrozumieć jedno jeśli jakaś kobieta wobec ciebie się nie fajnie zachowała to ona sobie ubliża i nie to będzie następna.
  • Odpowiedz