Aktywne Wpisy

wykop +178
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak ludzie 35+ bez ślubu mówią na swoje drugie połówki? Chłopak i dziewczyna? Chyba już nie pasuje. Partner i partnerka? Jakoś dziwnie brzmi. Z kolei konkubent i konkubina wieje patolą.
#pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jak ludzie 35+ bez ślubu mówią na swoje drugie połówki? Chłopak i dziewczyna? Chyba już nie pasuje. Partner i partnerka? Jakoś dziwnie brzmi. Z kolei konkubent i konkubina wieje patolą.
#pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Czytam ten wykop i jestem trochę w szoku ile osób ma tu takie religijne rodziny.
U mnie z najbliższej rodziny to nikt se nie jest prawdziwie religijny i większość se teraz szkaluje kościół, mimo że se jesteśmy z polski b a nie jakiejś bananowej warszawki ehh
@PrawaRenka: biorąc pod uwagę, że trwają wybory prezydenckie a kandydaci będący katolickimi fundamentalistami mają łącznie po 40 parę procent poparcia to nie wiem gdzie tu szok
Polska poza banieczką największych metropolii jest wciąż ultrakonserwatywnym społeczeństwem i nie sądzę żeby się to zmieniło w ciągu najbliższych 20-30 lat
Podejrzewam, że do młodych, którzy na niego głosują najbardziej trafiają jego postulaty gospodarcze, a nie społeczne.