Wpis z mikrobloga

  • 0
@Inozythol

@Krupier: chyba jednak większym tucznikiem w tym placku jest samo ciasto niż farsz ;)

Opedzlowalbym to chętnie ;)


Nie liczę kalorii, jem to na co mam ochotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale trochę za dużo tego
  • Odpowiedz
@Krupier: jeśli kiedyś liczyłeś dłuższy czas to zawsze masz to w głowie. Dlatego ja nie lubię gotować czy piec dla samego siebie, bo zawsze mam opór przed przesadzaniem. Jak robię ze świadomością że dla innych to mam luz i robię żeby było najsmaczniejsze.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sl_w_k_1 tak, ciasto kupne. Tylko twaróg plus słoik musu jabłkowego z Lidla i trochę oliwy do smarowania ciasta. No i nieco cynamonu.

Na YT jak wpiszesz "burek przepis" to jakiś Chorwat pokazuje jak układać. Jakieś rocket science to nie jest.
  • Odpowiedz