Aktywne Wpisy

qew12 +13
Jaką grę komputerową wspominacie najlepiej?
#gry
#gry

GoNutz_pl +415
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka

źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Czy ktoś może mi wyjaśnić podejście HR do skoczków?
1. Przypadek:
2. Przypadek:
Czy w HR funckonuje pojęcie podwyżka Schrödingera?
#programista15k #programista25k #pracait #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
skoro widzą że się nie zwolni to czemu mają cokolwiek robić?
skoro widzą że skoczek to czemu mają zatrudnić?
@mirko_anonim: W 99% przypadków HR ma guzik do podwyżek. A już na pewno na poziomie decyzji komu i ile czy negocjacji. Anetka z HR może ci zrobić roczną ankietę feedbackową, zebrać dane i tyle.
Można pracować 5 lat w firmie i co roku cisnąć o podwyżkę
@WyjmijKija: na etacie przepracowałem tylko 5 lat, ale o podwyżkę chodziłem regularnie co pół roku. Raz nawet dostałem ją zanim sam poszedłem, bo szef zauważył prawidłowość. Jak tylko dostawałem nowy obowiązek, czy dobrze sobie poradziłem sobie z jakimś zadaniem, a minęło właśnie te kilka miesięcy od ostatniej podwyżki, to szedłem do szefa o ile był w dobrym humorze,
1) chcemy tanio nowego gościa który szybko nie odejdzie
2) mamy tanio starego gościa i jeszcze nie odszedł, tak trzymać
Podwyżki są blokowane z dowolnego powodu jaki się znajdzie pod ręką.
Kolega ostatnio robi w dwóch projach bo akurat miał pasujący stack.
Dwa razy daily, każdy chce, żeby jego taski
@mirko_anonim: a Ty chodzisz do żabki po mleko i zamiast 3,49